top of page

Ontwerppakketten

Tuinschets

De Tuinschets

Vind jij het niet erg om zelf je handen uit de mouwen te steken en alvast wat voorwerk te doen, dan is dit jouw ontwerppakket.

 

Bij dit ontwerppakket verloopt het contact via telefoon of mail.

 

Je gaat zelf wat voorwerk doen. Zoals de tuin opmeten als er geen kadastrale kaart met maatvoeringen aanwezig is. Ook maakt je foto's en doe je zelf een inventarisatie aan de hand van een inventarisatieformulier. Hierna stuur je al deze gegevens mij toe. Ik ga vervolgens met de gegevens aan de slag om een uniek tuinontwerp te maken die bij jouw wensen past.

 

Na het ontwerpproces ontvang je een uniek tuinontwerp met een 3D tekening waar je alvast een goede indruk krijgt van je tuin. Ook geeft het moodboard je een beeld hoe jouw tuin er uit kan komen te zien!

 

Het is vervolgens aan jou om de tuin aan te leggen en de beplanting uit te gaan zoeken.

*om je werk uit handen te nemen kan ik jouw gewenste beplanting bij je thuis laten leveren.

Wat krijg je?

- Moodboard (digitaal/print)

- Tuinschets op maat (digitaal/print)

- 3D schets

Tuinontwerp basis

Het Tuinontwerp basis

Wil je in een persoonlijk gesprek om je wensen naar voren brengen en mij de metingen en inventarisatie laten doen, dan is dit pakket voor jou.

 

In een persoonlijk gesprek breng je je wensen naar voren met behulp van een moodboard die je zelf vooraf maakt. Wanneer er geen kadastrale kaart met maatvoering aanwezig is zal ik de tuin gaan opmeten. Ook doe ik een inventarisatieronde door de tuin. Vervolgens maak ik jouw tuinontwerp op basis van zon en schaduw-, zichtlijnenanalyse Ook maak ik een looplijnenanalyse en functioneel indelingsplan die ervoor zorgt dat in het tuinontwerp een perfecte balans en structuur ontstaan.  

Het tuinontwerp wordt geleverd met een 3D schets die jouw al een perfecte indruk van je tuin geeft. Zo kan je nog beter voorstellen hoe de tuin eruit gaat zien als jij er straks zal zitten in het zonnetje.

 

Ook hier is het aan jou om de tuin aan te (laten) leggen en de perfecte beplanting uit te zoeken.

 

Jouw unieke tuinontwerp krijg je thuis in een mooie bewaarbox.

*om je werk uit handen te nemen kan ik jouw gewenste beplanting leveren.

Wat krijg je?

- Intake bij je thuis

- Moodboard

- Tuinontwerp op maat

- 3d schets

- Bewaarbox

Tuinontwerp extra

Het Tuinontwerp extra

Ben jij op zoek naar een ontwerppakket waarbij er bij het ontwerp ook een beplantingsplan aangeleverd wordt, dan is dit het pakket waar jij het best voor kan kiezen.

 

Ik kom bij je langs voor een persoonlijk gesprek waar je je wensen voor je tuin naar voren brengt. Zelf maak je vooraf een moodboard zodat ik nog beter zie wat jouw wensen zijn.

 

De tuin zal ik opgemeten als er geen kadastrale kaart met maatvoering aanwezig is. Ook doe ik een inventarisatieronde door te tuin. Aan de hand daarvan en op basis van de zon en schaduw-, zichtlijnen-, looplijnenanalyse en functioneel indelingsplan maak ik een schetsontwerp. Dit schetsontwerp bied ik jullie aan en hier kunnen vervolgens aanpassingen in gedaan worden zodat vervolgens het definitief tuinontwerp ontstaat.

Na dit moment komt het definitief tuinontwerp op papier samen met een beplantingsplan die bij jouw wensen past.

Met het beplantingsplan zie je precies welke planten je waar kunt plaatsen. Een fluitje van een cent om dus zelf je beplanting in je tuin te planten. En het is nog leuk ook! In het overzicht wat ik voor je heb samengesteld is ook precies te zien wanneer de planten bloeien en hoe hoog de planten worden.

Uiteindelijk is het aan jou om zelf met het ontwerp aan de slag te gaan en je mooiste tuin te gaan aanleggen!

Dit ontwerp wordt geleverd in een fraaie bewaarbox. 

*om je werk uit handen te nemen kan ik natuurlijk de beplanting bestellen en bij je thuis laten leveren.

Wat krijg je?

- Intake bij je thuis

- Moodboard

- Schetsontwerp

- Aanpasmoment tijdens het ontwerpproces

- Definitief tuinontwerp

- 3D schets

- Beplantingsplan

- Bewaarbox

Tuinontwerp compleet

Het Tuinontwerp compleet

Laat jij het liefst je hele tuin inclusief een uniek beplantingplan, een prachtig lichtplan en materialenvoorstel ontwerpen, dan is dit de perfecte keuze voor jou.

 

In een persoonlijk gesprek breng je je wensen naar voren. De tuin zal ik als er geen kadastrale kaart met maatvoering aanwezig is opmeten.

 

Doordat ik de tuin inventariseer en analyseer kan ik van de tuin een zon-, schaduw-, zichtlijnen-, en looplijnenanalyse maken. Gecombineerd met een functioneel indelingsplan maak ik een schetsontwerp met een moodboard. Op deze manier zal een goede balans in de tuin ontstaan. Het schetsontwerp bied ik je aan en vervolgens kunnen er aanpassingen aan het ontwerp worden gedaan. 

Hierna ontstaat jouw unieke definitieve tuinontwerp met een 3D schets. Met de 3D schets zie je nog beter hoe de tuin er uit gaat zien. 

 

Dit uitgebreide pakket wordt geleverd met een beplantingsplan. Met het beplantingsplan zie je precies welke planten je waar kunt plaatsen. Een fluitje van een cent om dus zelf je beplanting in je tuin te planten. En het is nog leuk ook! In het overzicht wat ik voor je heb samengesteld is ook precies te zien wanneer de planten bloeien en hoe hoog de planten worden. 

 

Ook brengt dit ontwerp een verlichtingsplan en materialenvoorstel met zich mee. Het verlichtingsplan zorgt ervoor dat vanaf schemer jouw tuin ook een prachtig zicht geeft vanuit je huis. Dit plan is erg handig omdat je tijdens het aanleggen van je tuin al gelijk  je elektra kan aanleggen. In het handige materialenvoorstel kan je zien welke materialen jij nodig zal hebben om je perfecte tuin te realiseren. Alle materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd.

Dit unieke ontwerppakket krijg je thuis in een mooie bewaarbox. 

*om je werk uit handen te nemen kan ik natuurlijk de beplanting bestellen en bij je thuis laten leveren.

Wat krijg je?

- Intake bij je thuis

- Moodboard

- Schetsontwerp

- Aanpasmoment tijdens het ontwerpproces

- Definitief tuinontwerp

- 3D schets

- Beplantingsplan

- Lichtplan

- Materialenvoorstel

- Bewaarbox

bottom of page